Individuel terapi

Der kan være mange grunde til at du vælger at opsøge hjælp hos en psykoterapeut.

 

Måske er du nysgerrig på at finde ud af mere om dig selv, eller du har lyst til at udvikle dig. Måske har du oplevet svigt, utroskab, har været en svær skilsmisse igennem, mistet samvær med dine børn ved en skilsmisse eller mistet din partner. Måske er du jaloux, men ønsker at arbejde med at den ikke skal styre dig.
 
Måske har du en søn eller datter der er misbruger, og føler dig magtesløs.
 
Måske har du hele dit liv gået i flinkeskolen og ønsker at komme ud af den og blive en bedre udgave af hele dig som du er.
 
Måske fylder følelserne skam og skyld for meget i dit liv.
 
Måske har du angst eller er deprimeret og ønsker at være mere glad og fri. Måske er du ofte vred, og vil gerne arbejde med det så du kan lære at styre vreden.
 
Måske er du bange for at miste og ønsker at komme frygten til livs. Måske har du hang til at lyve, både overfor dig selv og dine nærmeste og ønsker at komme ud af det så du kan være mere autentisk.
 
Måske er du bonusmor – eller far og synes det er en vanskelig rolle og ønsker at arbejde med det. Måske har du lyst til at lære at sætte grænser og vil gerne arbejde med det. Måske har du siddet i fængsel, eller sidder i fængsel nu og har brug for at få ændret dine mønstre. Måske ønsker du at kunne lære at sige til og fra og derved stå mere ved dig selv. Måske giver du for meget af dig selv og ønsker at arbejde med det.
 
Måske føler du dig forkert og misforstået og ønsker at være mere tydelig. Måske har du haft en svær barndom, som tricker dig i forskellige situationer og du har aldrig fået arbejdet med den, eller ønsker at arbejde med relationen til dig selv i egen omsorg. Måske synes du at du er udfordret i din rolle som forælder, kæreste eller kollega.
 
Måske oplever du frustrationer over at tingene aldrig lykkes for dig, at noget spænder ben for dig, at du altid bliver misforstået, du synes måske ikke at du er der hvor du gerne vil være i livet og du ønsker at ændre dine gamle mønstre. Uanset hvilke udfordringer du har, vil en terapeutisk samtale med mig hjælpe dig med at få overblik over dine tanke – og handlemønstre som du måske har haft i mange år grundet forskellige udfordringer eller opdragelse i din barndom og som du selv ønsker at give afkald på.
 
Andre udfordringer i dit liv kan være mangel på selvværd, modløshed og depression som kan vise sig ved manglende glæde, nedtrykthed eller sorg i forbindelse med tab eller svigt. Mange oplever også stress, som kan være jobrelateret, i forbindelse med en skilsmisse, svigt eller fordi du ikke føler at du er det rette sted i dit liv. Vælger du at gå i individuel terapi med mig, undersøger vi sammen hvad der er meningsfuldt og hvad der fylder hos dig.
 
Det er vigtigt for mig, at der er fokus på hvad der rører sig i dig og at du føler dig tryg i terapien.
 
Jeg er kendt for min empati, rummelighed og forståelse for de forskellige livskriser som vi alle har oplevet på den ene eller anden måde i vores liv og jeg brænder for at hjælpe dig med det der er svært for dig og som du ønsker udvikling til. Hos mig er du tryg, intet er forkert og du kan få lov at være præcis som du er.
 
Jeg har tavshedspligt og alt bliver mellem dig og mig.  Jeg glæder mig til at møde dig, der hvor du føler dig tryg <3