Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiaschou.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Mobning | Sofiaschou

Mobning

Kontakt Sofia

Mobning :

Kender du til det at blive mobbet eller er du blevet mobbet og har du nu lyst til at få det ud af dit system og arbejde med det, så kan du trygt henvende dig til mig og jeg skal hjælpe dig videre, så du kan leve dit liv som du ønsker det uden begrænsninger.

Mange der bliver mobbet skammer sig og de føler at det er deres egen skyld og det er det IKKE. Mange oplever også at det kan være et nederlag at bede om hjælp, men mobning er ikke et problem du skal klare alene og det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med. Første skridt er at du åbner op og fortæller om det, også selv om det gør ondt. Jeg har mange års erfaring i at hjælpe mennesker der bliver mobbet og mit hjerte brænder for at hjælpe dig – se evt reference fra tidligere klient der blev mobbet på sin arbejdsplads.

Måske har du tænkt “er det mobning, det jeg oplever eller overreagerer jeg bare”, “er jeg for følsom eller tager jeg det for nært”, er jeg for skrøbelig, eller lægger jeg selv op til det”, er jeg for mærkelig, for tyk, for tynd”..

Det er helt naturligt at tænke sådan og være i tvivl, når man bliver mobbet. Når man er udsat for mobning, går det ind og piller ved dit selvværd, din selvtillid og dit velbefindende. Det går ofte ud over dit familieliv, dit sociale liv og din relation til dig selv og mobning er ikke noget du skal affinde dig med. Ingen har fortjent at blive mobbet og selv om mobberen måske ikke altid har til hensigt at være ond ved dig, undskylder det ikke for denne opførsel. Husk, det er ikke din egen skyld at du bliver mobbet, jeg kan hjælpe dig med at det ikke gentager sig ved at give dig værktøjer til at ændre dine mønstre, så du ikke føler dig forkert. Vi kigger på dine egne andele i hvad det er der gør at du bliver ramt i mobningen og hvad du selv kan gøre for at leve det liv du ønsker, uden mobning.

Hos mig er du ikke forkert, du er præcis som du skal være og du har min fulde forståelse, empati og støtte til dig. Husk at det aldrig er for sent at opsøge hjælp og at det KAN blive godt igen, også selvom du tænker at det er håbløst lige nu. Jeg har hjulpet rigtig mange ud af mobning og jeg glæder mig til at hjælpe dig <3

 

Her kan jeg hjælpe dig :

Hvis du bliver mobbet eller hvis gammel mobning i dit barndomsliv fylder

Hvis du selv er mobber og ønsker at komme ud af det

Hvis du føler dig forkert

Hvis du mangler selvværd

Hvis du ønsker at arbejde med dig selv og dit indre barn

Hvis du føler dig udenfor, enten på job, skole og i privatlivet

Hvis du har svært ved at sige fra

Hvis du har mistet modet til livet