Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sofiaschou.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Teenage terapi | Sofiaschou

Teenage terapi

Kontakt Sofia

Teenage terapi :

Teenage terapi er for teenagere der har det svært, er pressede i livet, deprimerede, angste, ikke føler sig gode nok, har mistet og er i sorg, har svært ved at sige fra eller til, mangler selvværd, bliver mobbet, har svært ved relationer, ensomme, eller på anden måde har det svært og ønsker at få hjælp til at blive mere harmoniske og livsglade.

Er du forælder/bonusforælder til en teenager der har det svært, og er du bekymret, kan teenage terapi hjælpe.

Jeg oplever ofte at teenagere i dag er meget pressede, og ofte stiller mange krav til sig selv. De har ofte meget fokus på de sociale medier, mange venner og bekendtskaber og de føler ofte at de ikke kan leve op til de krav de selv har til det at kunne følge med. Det omkringliggende samfund stiller måske flere krav til at den unge selv skal træffe en masse valg og gerne selv stå til ansvar for egne beslutninger. Dette kan være svært at håndtere for den unge og det kan være svært at navigere i samtidig med at de gerne vil stille familie, venner, skole og fritidsjob tilfredse. I teenageårene skabes deres egen identitet og mange oplever en identitetskrise, som kan være svær at tale med sin familie og venner om. Ofte har de unge brug for at tale med en udefra om de vanskeligheder som de oplever. Selv om relationen til forældre og bonusforældre kan være helt fantastisk god, vil der altid være så mange følelser involveret at det kan være svært at fortælle om det der fylder, helt inderst inde og derfor kan teenageterapi være en god mulighed for den unge til at få åbnet op og arbejde med det der er svært. Jeg har mange års erfaring i at arbejde med de unge og får skønne tilkendegivelser fra forældre til unge der har været hos mig – de fortæller alle at det har gjort en forskel for dem, også som familie. Jeg brænder for at hjælpe de unge godt på vej og de unge får hurtigt tillid til mig. Jeg kan sætte mig i deres sted og jeg er selv forælder og har været bonusforælder i mange år – se evt. video under referencer, fra en mor til en teenager i forløb hos mig.

Jeg har haft rigtig mange teenagere i terapi, og mødes gerne med dem ved bopælen hvor vi går en tur, kører en tur, eller mødes et sted der passer ind i deres.