Parterapi

Parterapi :

Trænger jeres parforhold til et serviceeftersyn?

Det er så almindeligt i dag, at sende bilen på værksted hvis den trænger til tjek eller eftersyn..Dette gør vi uden at blinke, uden at tænke nærmere over det, og vi bliver så glade når den kommer tilbage igen, for bilen skal jo kunne køre ordentligt og den skal gerne passes, plejes og vedligeholdes med jævne mellemrum.

Men hvad med vores parforhold – hvorfor skal det ikke til tjek eller service.. Parforholdet er vigtigt og hele vores grundlag for vores familieliv, hvad enten vi har børn sammen, bonusbørn eller bare er to, mand og kvinde – mand og mand eller kvinde og kvinde..

Parterapi er for jer der gerne vil kommunikere bedre, være en bedre udgave af jer selv sammen med jeres partner og ønsker jer en bedre forståelse for hinanden og jeres forskelligheder. Knaser det i parforholdet, går i skævt af hinanden, misforstår i hinandens signaler eller ønsker i blot at være på forkant i jeres parforhold, så kan jeg hjælpe jer.

Der kan være mange grunde til, at det måske er gået skævt i jeres parforhold.

Måske har i mange skænderier, har mistet nærheden og kontakten til hinanden, oplevet utroskab eller måske vil i bare gerne være den bedste udgave – sammen – og udvikle jer – sammen.

Måske har i oplevelser som nu skaber afstand imellem jer og ønsker at forebygge at i glider fra hinanden, eller måske er i helt holdt op med at tale med hinanden. Eller måske misforstår i hinanden og er så udfordrede i jeres kommunikation, at i skændes om selv de mindste ting. Måske har i dine, mine og vores børn og er udfordrede af det og ønsker at arbejde med de følelser og frustrationer der kan ligge heri.

Der er rigtig mange grunde til at passe og pleje sit parforhold og har i også dine, mine og vores børn – vil trivslen betyde rigtig meget for hele familien også. Forældre- og bonusforældres trivsel i parforholdet er en af grundstenene for børns udviklingsmuligheder og trivsel og derfor kan parterapi være en god mulighed for at arbejde på en bedre relation.

I parterapien vil vi kigge på hvordan i taler med hinanden. Føler i jer værdsat, forstået, trygge, sårbare, uenige, bakket op og hvordan er stemningen imellem jer.

Jeg har stor fokus på at hjælpe jer til at se, hvor i går fejl af hinanden og hvad i kan gøre for at blive på den samme side. Jeg har et stort ønske om at hjælpe jer til at se hvordan i kan skabe mere tryghed, glæde og harmoni mellem jer og også vise jer hvad der kan skabe mere utryghed. Hvis man er utryg, kan det skabe så stor ubalance at man trækker sig og lukker ned for følelserne og det kan være svært at komme ud af denne utryghed alene.

Jeg har igennem mange år haft en forkærlighed for at hjælpe par der er i krise, eller blot ønsker at være på forkant med de problematikker der nemt kan opstå i et parforhold. Det er et arbejde at beholde sit parforhold i de kærlige og autentiske energier der gør at i hver især kan være jer selv. Kontakt mig hellere for tidligt end for sent, det gør en verden til forskel for jer og koster ikke mere end at sende jeres bil på værksted. Er i alligevel nået dertil hvor i har opgivet hinanden, da kontakt mig og jeg skal give jer verdens bedste redskaber til at i stadig kan bevare jeres relation og samarbejde. Husk at der var en mening med at i i sin tid valgte hinanden og i behøver ikke at skilles som de værste fjender <3 

Jeg har mange års erfaring i at hjælpe par, der af forskellige årsager er gået i stå i forholdet eller blot ønsker bedre forståelse for hinanden og de forskelligheder vi har.

Jeg har ligeledes i mange år haft stort fokus på at hjælpe par videre efter et brud og har en stor forkærlighed for at i bibeholder jeres gode relation, selv om i er gået hvert til sit. Livet har lært mig, at relationer er vigtige, både for os selv og for vores omgangskreds og jeg brænder for at hjælpe jer med at bevare jeres relation.

Jeg glæder mig til at møde jer og sammen kigger vi på det der er svært for jer <3